Ainhoa

AINHOA

In de salon werk ik voor het gezicht met de producten van Ainhoa.
Ainhoa is een zeer complete lijn met een vleugje spaanse passie

Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezicht producten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale problemen.  De Ainhoa huidverzorging bestaat uit diverse basisseries en aanvullende series met ieder hun eigen specialiteit.

Hieronder kunt u informatie lezen over de verschillende lijnen van Ainhoa.


OLIVE

Een complete lijn voor de dagelijkse verzorging van de gemengde, gedehydrateerde en droge huid. De OLIVE lijn is rijk aan eiwitten, mineralen en vitamine. Deze zorgen voor een vocht herstellende beschermende en regenererende werking. Door de anti-aging is de OLIVE lijn ook geschikt voor de huid met de eerste tekenen van veroudering De OLIVE serie bevat geen geur-en kleurstoffen, is hypo-allergeen en bevat een minimum aan conserveringsmiddel.


HYALURONIC

Een gehydrateerde huid is de essentie van een mooie huid: egaal soepel en comfortabel. Bij het verstrijken van de tijd wordt onze huid dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, wat uitdroging veroorzaakt. Hydratatie is dus van essentieel belang voor onze huid en het vertragen van huidveroudering.  De HYALURONIC serie voorziet de huid op lange en korte termijn van hydratatie hierdoor wordt de huid barrière versterkt en maakt het de huid egaler en elastischer.


MULTIVIT

Een krachtige cocktail van vitaminen die de vitaliteit van de huid en natuurlijke helderheid doen ontwaken. Vitaminen zijn essentieel voor de goede werking van het lichaam en daarom ook voor de gezondheid en schoonheid van de huid belangrijk. Dankzij een krachtig antioxidant effect beschermt het de huid tegen schadelijke effecten van vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering.


COLLAGEN +

Collageen speelt een grote rol in de structuur, veerkracht en weerstand van het weefsel. Met het verstrijken van de tijd neemt de productie van collageen af. De huid droogt snel uit en verliest veel elasticiteit  met als resultaat een minder egaal, gehydrateerd en verstevigde huid. De COLLAGEN+ serie is ontworpen om het verlies van elasticiteit , collageen tegen te gaan. Van binnenuit stimuleert het de huid van de natuurlijke productie van collageen en hyaluronzuur.


SENSKIN

De SENSKIN lijn is hoofdzakelijk voor de gevoelige en geïrriteerde huid. SENSKIN kalmeert en verzacht en de natuurlijke balans wordt hersteld. Expressierimpels worden verminderd en vroegtijdige huidveroudering wordt uitgesteld. De serie dankt haar werkzaamheid voornamelijk aan bestanddelen als azuleen, haverextract en vitamine A/F om de droge huid te beschermen en in balans te brengen. De SENSKIN serie bevat geen geur-en kleurstoffen, is hypo-allergeen en bevat een minimum aan conserveringsmiddel.


[ Facebook | Best for Beauty ] [ Email | info@bestforbeauty.nl ] [ KvK | 01163176 ] [ Telefoon | 0503137780 ] [ Privacybeleid ]