Wandelwol®

WANDELWOL®

WandelWol bestaat uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De anti–drukwol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Te gebruiken bij; (Opkomende of ontstane) blaren waarbij de huid nog intact is, likdoorns (slechts ter ontlasting, advies; laat deze deskundig verwijderen door een pedicure), branderig gevoel onder de bal van de voet, pijnlijke drukplekken, ter ontlasting bij een hielspoor (bezoek ook een podotherapeut),bij stootnagels aan de voet door het sporten, drukplekken tussen en onder de tenen van de voet etc. 


[ Facebook | Best for Beauty ] [ Email | info@bestforbeauty.nl ] [ KvK | 01163176 ] [ Telefoon | 0503137780 ] [ Privacybeleid ]