HFL

HFL

Voor de pedicurebehandelingen gebruikt ik de producten van HFL Laboratories. Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden ten behoeve van kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. Het verzorgen van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen, zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. Naast de professionele salon lijn, biedt HFL ook een kwalitatief hoogwaardige lijn van verzorgingsproducten voor thuis gebruik. Perfect om de verzorging van uw huid -en nagelproblemen zo goed bij te houden. De HFL producten zijn uitsluiten te koop bij professionals. Daarnaast biedt HFL ook de mogelijkheid om met een simpele test vast te stellen of er sprake is van schimmelnagels (lees hieronder meer over de HFL Fungicheck).

*Deze producten zijn bij mij in de salon verkrijgbaar.

HFL FUNGICHECK

Heeft u het vermoeden dat u een schimmelnagel heeft?

Dat kunt u nu eenvoudig bij mij laten testen. Binnen slechts 10 minuten!

HFL Laboratories heeft de FungiCheck voor professionele voetverzorgers ontwikkeld.

Snel en simpel, zonder langdurige en kostbare laboratoriumonderzoeken.

Deze methode test of er dermatofyten /voetschimmel aanwezig zijn/is.

Wat zijn Dermatofyten?

Dermatofyten zijn schimmels die keratine vereisen voor groei. Deze schimmels kunnen infecties van de nagels veroorzaken. Deze infecties kunnen voor u vervelende gevolgen hebben, zoals:

• Een witte of gele strook aan één zijde van de nagel Loslatende laagjes onder de nagel

• Schilferige witte vlekken en putjes op de bovenkant van de nagelplaat

• Volledige vernietiging van de nagel

Waarom zou u deze test laten doen?:

Met de uitslag van de test kan ik u beter adviseren en een behandelplan opstellen. Als er geen sprake blijkt te zijn van een schimmelnagel, dan hoeft u geen kosten te maken voor producten.[ Facebook | Best for Beauty ] [ Email | info@bestforbeauty.nl ] [ KvK | 01163176 ] [ Telefoon | 0503137780 ] [ Privacybeleid ]