HFL

HFL

Voor de pedicurebehandelingen gebruik ik in de salon de producten van HFL Laboratories. Deze producten zijn dermatologisch getest en kunnen worden gebruikt bij kinderen en diabetici.

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.
Daarnaast biedt HFL ook de mogelijkheid om met een simpele test vast te stellen of er sprake is van schimmelnagels (lees hieronder meer over de HFL Fungicheck).

Naast de professionele salon lijn, biedt HFL ook een kwalitatief hoogwaardige lijn van verzorgingsproducten voor thuis gebruik*. Perfect om de verzorging van uw voeten thuis voort te zetten en uw voeten zo gezond te houden.

*Deze producten zijn bij mij in de salon verkrijgbaar.

HFL FUNGICHECK

Daarnaast biedt HFL de mogelijkheid om, door mij, met een simpele test vast te stellen of er bij u sprake is van schimmelnagels. Dit kan namelijk met de HFL Fungicheck.

Wat is HFL Fungicheck?

HFL Fungicheck is een nieuwe, revolutionaire methode om op een zeer eenvoudige en snelle wijze te testen of u last heeft van schimmelnagels. Snel en simpel, zonder langdurige en kostbare laboratoriumonderzoeken.

De HFL Fungicheck is geheel nieuw ontwikkeld. Het is een unieke immunochromatografische testkit die in slechts een paar minuten laat weten of er een besmetting is met dermatofyten. Dit stelt mij in staat om een aangepast behandelplan op te stellen.

De HFL Fungicheck is heel specifiek gericht op het opsporen van Onychomycosis (Tinea umguiim of nagelmycose, schimmelinfectie van de nagels, schimmelnagels) in de nagels. Dankzij deze doelgerichtheid biedt de test een zéér hoge graad van zekerheid en is de foutmarge vrijwel nihil.[ Facebook | Best for Beauty ] [ Email | info@bestforbeauty.nl ] [ KvK | 01163176 ] [ Telefoon | 0503137780 ] [ Privacybeleid ]