Over de salon

OVER DE SALON

“Mensen laten ontspannen, een goede voetgezondheid, het verhelpen van ongemakken. Dat is mijn streven.”

Mijn naam is Ilona Bollegraaf en ik ben volledig gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.
Al van jongs af aan ligt mijn interesse bij de beauty branche. Het is voor mij dan ook geweldig om bezig te kunnen zijn met mijn passie.

Mijn opleiding All Round Schoonheidspecialiste niveau 3 en 4 heb ik afgerond op het Alfa College in 2008. Tevens heb ik daar de opleiding pedicure, met de aantekeningen diabetische en reumatische voet, afgerond in 2009.  
Op de Noord Nederlandse Academie te Groningen heb ik de opleiding tot medisch pedicure gevolgd en afgerond in 2014.

Direct na de opleiding ben ik gestart met mijn salon Best for Beauty,  feestelijk geopend op 31 Oktober 2009. Destijds gevestigd aan Jacob van Ruysdealstraat 16 te Kostverloren in een pand samen met een kapsalon. Ik heb hier 11 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt.

Na 11 jaar ervaring in de beautybrache was het tijd voor verandering. Ik heb ervoor gekozen om te stoppen met de schoonheidsbehandelingen en mij verder te gaan ontwikkelen als medische pedicure.

In mijn praktijk staat de klant centraal en bied ik kwaliteit en persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer.

Om de kwaliteit van mijn aanbod hoog te houden volg ik jaarlijks diverse trainingen.
Daarnaast werk ik met kwalitatief hoogstaande producten die uitsluitend natuurlijke ingredi├źnten bevatten.

Ik haal ontzettend veel voldoening uit mijn werk. Het contact met de klant, het optimaliseren van de huid en het verhelpen van problemen zorgt er voor dat ik elke dag met veel plezier in de praktijk sta. Dit is mijn passie en dat wil ik u laten ervaren.
Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in de praktijk.

Trotse eigenaresse,

Ilona Bollegraaf


[ Facebook | Best for Beauty ] [ Email | info@bestforbeauty.nl ] [ KvK | 01163176 ] [ Telefoon | 0503137780 ] [ Privacybeleid ]